حدیث روز
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2534×

دیدار آیت الله فرخ فال “مدیر حوزه علمیه استان قم” و معاونین ایشان از مدرسه

شب گذشته مدرسه علمیه حضرت بقیه الله عجل الله فرجه میزبان
حضرت آیت الله فرخ فال “مدیر حوزه علمیه استان قم” ، حجه الاسلام و المسلمین سجودی”معاون آموزش حوزه”، حجه الاسلام و المسلمین عرب پور و حجه الاسلام غضنفری بود.
در این مراسم پس از قرائت قرآن کریم موسس محترم مدرسه حضرت حجه الاسلام والمسلمین ناصری با تشکر از تشریف فرمایی مدیر محترم حوزه علمیه قم و هیئت همراه، به بیان برنامه ها و اهداف مدرسه پرداختند، سپس حجه الاسلام والمسلمین یعقوبی مدیر محترم مدرسه برخی برنامه های مدرسه را تشریح و تبیین فرمودند، در ادامه از بیانات مدیر محترم حوزه علمیه قم بهره مند گشتیم؛ ایشان در طی سخنرانی خود با بیان این که انسان نباید گرفتار و وابسته به القاب و عناوین شود، اظهار داشت: مهم، خدمت از روی اخلاص و تواضع است و اگر انسان دلبسته، وابسته و عاشق دنیا شود، قطعا عاقبت به خیر نخواهد شد.
مدیر حوزه علمیه استان قم با اشاره به روایتی از امام علی(ع)، ابراز داشت: حضرت فرمودند: «سه گروه در دنیا عمل خیر، عبادت و دوری از محرمات انجام می دهند؛ ولی نوع عبادت آنها فرق می کند؛ دسته ای مانند تجار می باشند؛ این افراد برای منفعت دنیا تلاش کرده و برای رسیدن به منفعت دنیا  عبادت می کنند و عمل خوب انجام می دهند.
وی با بیان اینکه دسته دوم برای ترس از خدا عبادت می کنند، خاطرنشان ساخت: دسته سوم نیز افرادی می باشند که نه از ترس جهنم و طمع و رسیدن به بهشت؛ بلکه عبادت آنها تنها به دلیل اعطاء نعمتی که خدا به آنها عنایت کرده، می باشد و این نوع بالاترین عبادات است.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه کسانی که انگیزه خود را در عبادت درست می کنند، در قله درست معرفت و عبادت و بندگی قرار دارند، تصریح کرد:‌ نعمت طلبگی بالاترین نعمت بوده و لازم است که قدردان آن بوده و شبانه روز شاکر خداوند متعال باشیم.
مدیر حوزه علمیه استان قم با بیان اینکه تعلیم و تهذیب دو بال با ارزش دوران طلبگی و حجره نشینی است، گفت:  کسانی که روح و جسم خود را آمیخته به ارزش های اخلاقی و دینی کرده و از فرصت حجره نشینی نهایت استفاده را بردند، توانستند اثربخش تر از سایر افراد ظاهر شوند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال عنوان کرد: علمای گذشته این گونه اثر بخش بودند؛ چراکه خدا را ناظر بر اعمال رفتار خود دانسته و از حقوق الهی تجاوز نمی کردند.
این استاد حوزه در پایان با بیان این که هر عملی که رنگ الهی گیرد، از بین رفتنی نخواهد بود و برکت پیدا خواهد کرد، افزود: باید تلاش کرد هر عملی را که انجام می دهیم، برای رضای خدا انجام داده و اگر این گونه عمل کردیم، بدانیم که عمل از بین نخواهد رفت.
در پایان مراسم، برخی از طلاب ممتاز، جوایز خود را از دستان ایشان دریافت کردند.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.