⚜️بسم الله الرحمن الرحیم ⚜️
❇️ #نماز_تراویح بدعت مشهور #عمر‼️
(بخش سوم)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
? انس بن مالك مى گويد: پيغمبر – صلّى اللّه عليه وآله – فرمود: ((گرامى بدانيد خانه هايتان را به گزاردن بعضى از نمازهايتان )).
?و نيز پيغمبر اكرم – صلّى اللّه عليه وآله – فرمود: ((مَثَلِ خانه اى كه نام خدا در آن برده مى شود و خانه اى كه نام خدا در آن برده نمى شود، مانند آدم زنده و مرده است !)).
♨️اين روايت را بخارى و مسلم نقل كرده اند.♨️
⭕️ #جابر_بن_عبداللّه انصارى گويد: پيغمبر اكرم – صلّى اللّه عليه وآله – فرمود: ((وقتى يكى از شما نمازش را در مسجد خواند، بايد بهره اى هم براى خانه اش بگذارد. خداوند هم نمازش را در خانه اش بهتر به حساب مى آورد)).
♨️مسلم و ديگران اين را روايت كرده اند.♨️
ابن خزيمه نيز در صحيح خود به سلسله سند از ابو سعيد خدرى نقل كرده است . ?روايات راجع به اين مطلب فراوان است و اين مختصر گنجايش آن را ندارد.?
ولى خليفه مرد حزم و نظم بود‼️??و مى ديد كه نماز جماعت داراى شكل و فوايد اجتماعى بى شمارى است و شعائر الهى به بهترين وجه در آن جلوه گر است .
اما بايد دانست كه شريعت اسلام ، خود متوجه اين موضوع بوده است ?. و نمازها را دو قسمت كرده ؛ واجبات را با جماعت مستحب نموده و مستحبات را براى جهت ديگر، منظور داشته است : ((وَ ما كانَ لِمُؤْمِنٍ وَ لا مُؤ مِنَةٍ اِذا قَضَى اللّهُ وَ رَسُولُهُ اَمْراً اَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ اَمْرِهِم ))؛سوره احزاب ، آيه ۳۶
يعنى : (در كارى خدا و رسول ، حكم كنند، براى هيچ مرد و زن مؤ منى اختيارى نيست (كه راءى خلافى اظهار كنند))
??????????
? سید محمد مهدی حسینی
?منبع: اجتهاد در مقابل نص ،صفحه ۱۰۹
?????????
?موسسه پژوهشی معالم زیر نظر حوزه علمیه بقیهالله (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) قم
☑️ تحت اشراف حضرت آیتالله ناصری دامتبرکاته
?پیام رسانهای ایتا و تلگرام
♨️ @maalemqom
?پیام رسان واتس آپ
♨️https://chat.whatsapp.com/GBccMtJ8NOJG7YKFIPWQz7
ثبت دیدگاه